Tekemistä joulupäivälle – joulutarinaideoita

Joulupäivänä tulee joskus tylsää jo ennen kello kahtatoista. Sen takia kokosin listan, jonka avulla sinulla riittää kirjoittamista koko päiväksi! (Ellet sitten ole ihan supernopea.)

 

 

NIMIÄ JA JUONIA

1. Joulunlaulaja

Joku laulaa joulun keskelle kesää. Voit valita, kerrotko tarinaa joulunlaulajan näkökulmasta vai jonkun muun. Vai kenties kummankin? Voisikohan joulunlaulajan ja tavallisen ihmisen yhdistää?

2. Joulupukki osaa voltin (tai sitten ei)

Joo, tämä nimi kuulostaa tosi oudolta, mutta ehkä saat tästäkin jotain kirjoitettua. Itse keksin tämän nimen, kun keskiviikkona koristelimme joulukuusta ja leikin joulupukkikoristeella. Laitoin sen tekemään voltteja, ja se tietenkin särkyi. Tarinassa voisi siis käydä niin, että Joulupukki katselee tonttuja, jotka harjoittelevat voltteja ja päättää itsekin opetella. Joulupukki loukkaantuu jotenkin ja tonttujen täytyy hoitaa koko joulu.

 

NIMIÄ

1. Joulukoristeiden valssi

2. Koira joulupukkina

3. Joulupukki taiteilijana

4. Joulupukki pianistina

5. Joululaulujen maailma

 

JUONIA

1. Tonttu hypnotisoi Joulupukin jakamaan lahjat väärille ihmisille. Millaisia yllätyksiä paketeista paljastuu ja mitä siitä seuraa?

2. Joulukeijut julistavat kilpailun Joulupukille. Se kuka ehtii jakaa lahjat ensimmäisenä saa huolehtia jatkossakin jouluista!

 

Toivottavasti tässä riittää kirjoitettavaa!

Jätä kommentti