Tietoa blogista

Heippa! Kiva että olet päätynyt blogiini! Löydät minusta tietoja Tietoa kirjoittajasta -sivulta ja blogin asioista tärkeimmät tulevat seuraavaksi.

 

Kommentoidessa ei tarvitse kirjoittaa omaa nimeä, sähköpostiosoitetta tai kotisivua, eli voit kirjoittaa pelkän kommentin. Olisi kuitenkin kiva, jos kirjoittaisit jonkin niistä, ainakin jos tunnet minut. Vain kirjoittamasi nimi näkyy muille kuin minulle.

 

Julkaisen täällä viitenä päivänä viikossa postauksen, jos ehdin. Viikonloppuisin ei tule postauksia, paitsi ehkä joskus lomilla, joiden julkaisujärjestelmän löydät Ilmoitustaulu-sivulta lomani alussa.

 

Kirjoitan tänne tarinoita ja kaikkea muutakin kirjoittamiseen liittyvää. Toivottavasti viihdyt!

 

Jos kirjoitus on hukassa, kirjastonhoitaja neiti Kataja voi etsiä sen. Hän on niin etevä, että löytää kirjoituksen vaikka muistaisit siitä vain yhden sanan! Jos et usko, kokeile!

 

Ilmoitustaululta löydät kaiken, mitä sinun kannattaa tietää blogin asioista. Kuten joulukalenteritarinoista, muutoksista, kilpailuista, ajoista jolloin ei ilmesty postauksia ja syistä ja kaikesta sellaisesta.

 

Tässä on kaikki tarpeellinen tieto. Jos sinulla on kysyttävää, mene mihin tahansa postaukseen ja kirjoita kommentti.

 

Mitä aiot mennä seuraavaksi lukemaan? Tarinan, uusimman kirjoituspäiväkirjan vai etsitkö suosikkitarinasi tarinan Tarinat tarinoiden takaa -kategoriasta?

 

Heippa!