Satusanomat keskiviikkona 6.10.2021

Tietoa Satusanomista

kirjoittanut A. E. T. K.

 

Sanomalehtemme ilmestyy joka kuun kuudentena, kahdentenatoista, kahdeksantenatoista ja kahdentenakymmenentenäneljäntenä päivänä. Kaikki uutiset kertovat Aabadfasilin tapahtumista. Lehdessä on usein kaksi artikkelia, jotka ovat aika lyhyitä, sillä Aabadfasilissa on yli 30 sanomalehteä, jotka ilmestyvät samoina päivinä kuin Satusanomat, joten monet eivät varmaan jaksa lukea kovin paljoa, etenkin kun Satusanomat ilmestyy iltaisin, jolloin kaikki lehdet on jo luettu. Lehtemme ilmestyy päivällä vain silloin, kun julkaisupäivä sattuu viikonlopulle tai jollekin lomalle. Jos teillä on lisää kysyttävää Satusanomista, kuten miten tänne saa ilmoituksen, kirjoittakaa kommentti.

 

Valokeijujen kapina

kirjoittanut A. E. T. K.

 

Vain valokeijujen ansiosta Aabadfasilissa näkee eteensä myös pimeän laskeuduttua. Nyt ei näe, sillä valokeijut ovat ryhtyneet kapinoimaan, koska heitä ei arvosteta tarpeeksi. Toivottavasti keijut tulevat pian järkiinsä, sillä Aabadfasilissa on sattunut valonpuutteen vuoksi jo 163 onnettomuutta, enemmän tai vähemmän vakavia.

Valokeijut varmaan tajuavat, että he ovat kyllä tärkeitä. Ehkä ihmiset jopa rupeavat arvostamaan valokeijuja muistaessaan kaikki 163 onnettomuutta, jotka johtuvat vain siitä että he ovat lakossa.

 

Ilmoituksia

koonnut A. E. T. K.

 

Syksyn sydän ilmestyy vähän myöhässä, koska sen kirjoittajalla joka naputtelee parhaillaan tätäkin artikkelia on erittäin paljon kokeita tällä viikolla.

Nalle lopetti bloginsa, koska ei jaksanut kirjoittaa sitä. Ehkäpä hän joskus aloittaa sen uudestaan?

Kirjoituspäiväkirjaan on tulossa uusi kirjoitus ’Teetkö vai kirjoitatko tarinoita?’

 

Seuraava julkaisupäivä on 12.10.2021.

Jätä kommentti