Satusanomat 6.1.2022

TULOSSA TÄNÄ VUONNA

Aion kirjoittaa enemmän tarinatiedettä ja lisätä kuvien määrää. Olen myös miettinyt, että olisi kiva kirjoittaa vanhoille Vanhat jutut -postauksissa julkaistuille tarinoille jatkoa…

Aina jonkin juhlan lähestyessä julkaisen siihen liittyviä tarinoita. Niin kuin pääsiäisenä pääsiäistarinoita, juhannuksena juhannustarinoita jne.

No, seuraamalla Tulevat postaukset -sivua saat tietää, milloin tällaisia postauksia julkaistaan!

NÄYTTÖKERTOJEN LISÄÄNTYMINEN

Ennen näyttökertoja tuli 30 viikossa, nyt 40 näyttökertaa päivässä on vähän huonomman päivän näyttökertamäärä. Uskomatonta!

Blogilla on juuri nyt, 6.1.2022 kello 10.54 2759 näyttökertaa. Kuukausi sitten niitä oli 1111.

JOS ET LUKENUT EILISTÄ POSTAUSTA…

…tiedotan vielä tässä lehdessäkin, mitä sen alussa kerroin.

Sanoin siis, että tulee aina kaksi tarinataidepostausta ja sitten yksi tarinatiedepostaus ja sitten taas tarinataidetta jne. Eli siis huomenna tulee tarinataidetta samoin kuin myös sunnuntaina, mutta sitten tiistaina tulee tarinatiedettä.

Ja olen myös tänä vuonna päättänyt, että postauksia tulee vain joka toinen päivä (poikkeuksena Satusanomat) ja vain yksi päivässä (poikkeuksena Tarinat tarinoiden takaa ja Satusanomat).

Myös kuvia tulee enemmän, tarinoidenkin keskelle, jos vain löydän sopivia. Sen takia postauksia tulee joka toinen päivä, jotta ehdin piirtää tai valokuvata tarpeeksi.

VINKKI

Blogin logoa klikkaamalla pääsee takaisin etusivulle, jos olet ollut lukemassa jotain postausta tai katsomassa jotain sivua.

 

Seuraava Satusanomat ilmestyy 6.2.2022.

2 kommenttia artikkeliin ”Satusanomat 6.1.2022”

Jätä kommentti