Joulukalenteri, luukku 22: Tonttujen talviurheilukilpailut 5

22.12.

Päätimme Tonttutanssikerhon kanssa, että tekisimme mahdollisimman kestävän ja käytännöllisen lumilinnan. Rakensimme sen hieman kauemmas muiden linnoista, sillä halusimme samalla suunnitella toimintaamme lumisodassa. Lisäksi linnassamme pysyttelevät tontut näkisivät helposti, jos joku hiipisi kohti linnaketta.

Tonttutanssikerhossamme on kaksitoista jäsentä. Päätimme, että kaksi heistä jäisi vartioimaan mitaleja. Kukaan meistä ei ollut menestynyt erityisen hyvin, meillä oli vain yhdeksäntoista mitalia. Saisimme kuitenkin niitä paljon lisää lumisodassa.

Me loput kymmenen varastaisimme toisten mitaleja ja tarvittaessa jakaantuisimme kahtia eri tehtäviin. Minä nimittäin olin kertonut, että koko kisan minua oli jotenkin häiritty ja että eilen lumiukkokisassa epäilykseni olivat varmistuneet. Minä näin vakoilijatonttuna saisin asian varmasti selville.

En saa unta, koska odotan lumisotaa niin kovasti. Saattaa kuulostaa siltä, ettei lumisodassa oikeasti edes heitellä lumipalloja, mutta kyllä niitä tarvitaan. Vastustajiin ei nimittäin saa koskea vaan pitää heittää lumipalloja. Lumipallot ovat myös hyvä hämäys.

Nyt minun on todellakin pakko nukkua, sillä lumisodassa ei ole varaa olla väsynyt…

 

(Minuakin jännittää, miten tuo tonttujen lumisota päättyy. Hiukan kyllä huolestuttaa, ehdinkö kirjoittaa sitä huomiselle. Toivottavasti.)

2 kommenttia artikkeliin ”Joulukalenteri, luukku 22: Tonttujen talviurheilukilpailut 5”

  1. Moikka, kiva tarina! Minullakin on blogi ja voidaanko me ryhtyä linkinvaihtoon (muuten munkin nimi on Aino!) Mun blogin nimi on cherryn blogi ja sen osoite on CherryAippi.blogaaja.fi

Jätä kommentti