Ilona Iloisen päiväkirja 27.9.2021

27.9.2021

 

Keksimme Helenan kanssa ratkaisut ongelmille. Ainakin melkein… Meille kävi kyllä muutaman, no, selvä, kaikkien, ongelmien kohdalla niin, että ongelmasta tuli toinen ongelma, mutta koska minua väsyttää enkä jaksa kirjoittaa tarkemmin, kirjoitan tähän samantyylisen listan kuin eilenkin.

  1. Ongelma: Mistä saamme ilokaasua? Ratkaisu: Matkustamme velhon luokse ostamaan sitä. Ongelma(t): Milloin ja miten voimme mennä velhon luokse? Ja mitä rahaa velhot käyttävät ja suostuuko hän myymään meille ilokaasua?
  2. Ongelma: Mistä saamme käsikirjoitukset ja varusteet esityksiin? Ratkaisu: Pyydämme varusteet teatterilta ja muokkaamme joitain kuuluisia käsikirjoituksia lyhyemmiksi ja hauskemmiksi. Ongelma: Miksi koko teatterin varasto annettaisiin meidän kahden käyttöön?
  3. Ongelma: Miten keksimme noin kaksisataa hauskaa kirjettä? Ratkaisu: Emme keksineet ratkaisua.

 

Täytyisi olla velho, jotta saisi nämä kaikki ongelmat ratkaistua! Hetkinen… velho… Nyt keksin! NYT KEKSIN! Pyydämme sitä velhoa ratkaisemaan kaikki ongelmamme. Kyllä hän varmastikin auttaa!

 

(Jatkuu seuraavassa osassa, joka ilmestyy tiistaina 28.9.2021. Hassu juttu muuten, että sekä Velhoveljessä että Ilona Iloisen päiväkirjassa ollaan menossa velhon luokse.)

Jätä kommentti