Uusi sanomalehti

Hei! Jotkut varmaan tietävätkin, että olen kirjoittanut kahta sanomalehteä: Sunnuntaisanomia ja Aabadfasilia. Nyt alan kirjoittaa uutta sanomalehteä ja julkaista sitä täällä blogissa. Huomatkaa, että kaikki uutiset ovat keksittyjä.

Mutta kumpi olisi sinusta parempi nimi tälle sanomalehdelle? Aabadfasilin aamu-uutiset vai Satulaakson sanomat? Ilmestyisikö se lauantaisin vai sunnuntaisin, niin kuin edelliset lehdet. Kommentoi, niin mielipiteesi otetaan huomioon!

11 kommenttia artikkeliin ”Uusi sanomalehti”

 1. Sunnuntai on hyvä ilmestymispäivä, koska silloin on aikaa lueskella. Pidän enemmän Aamu-uutiset nimestä, vaikka Aabadfasil ei olekaan tuttu paikka.

 2. Hauska on tämä blogi ja myös ajatus uudesta sanomalehdestä. Satulaakson Sanomat on minusta oikein iskevä ja mainio nimi. Ilmestymispäivä voisi olla sunnuntai. 🙂

 3. Tosi kiva blogi ja ihania kirjoituksia! 😍 Satulaakson sanomat saa minun ääneni, ja ilmestyminen sellaisina päivänä jolloin toimittaja ehtii jotain julkaista kuulostaa sopivan rennolta 😉 Toivoisin pizza-aiheista uutista.

  Terveisin, Riitta aka Pizzatäti 🍕

 4. Satulaakson Sanomat kuulostaa mukavalta nimeltä. Ilmestyminen on hyvä ihan silloin kun toimittaja haluaa /ehtii kirjoitella koulunkäynnin ja ulkoilun ohella.. Ja kiitos hyvistä kirjoituksista!

 5. Kiitos toimittajalle mukavista kirjoituksista! Molemmat nimet ovat kiehtovia ja saavat mielikuvituksen laukkaamaan. On kiva lukea juttuja sunnuntaina, mutta kaikki sopii, ihan miten arvoisa toimittaja haluaa juttuja kirjoitella, ja miten on aikaa. Onnittelut kerrassaan mainiolle blogille, ihanaa luettavaa.

 6. Satulaakson sanomat saa minun ääneni. Ilmestymispäivä voi olla mikä päivä vain. Kiinnostaville uutisille on aina lukijoita. Mahtava blogi! 🙂

 7. Satulaakson sanomat on hauska nimi. Kaikki ilmestymispäivät sopii.
  Kiinnostavia tarinoita ja uutisia on kivaa lukea 🙂

Jätä kommentti